Over OWDN

 

OP WERELDREIS DOOR NEDERLAND

Altijd al een wereldreis willen maken? Daar hoef je echt geen vliegticket voor te kopen. Er is een wereld te ontdekken in Nederland. Ik tuf in mijn lelijke eend over ‘s lands C-wegen* en laat je kennismaken met bijzondere plekken in eigen land. Verwacht geen tips over platgetreden paden en overbekende toeristische attacties. Wel ontdek je gekke, rare, grappige en bijzondere locaties in Nederland.

SLOW TRAVEL

Hoewel Nederland maar een klein land is, heb ik nog láng niet alles gezien. Mocht je dus een bepaalde regio of provincie missen: dat klopt. De komende tijd (weken, maanden, jaren) probeer ik in alle hoeken en gaten van ons land te komen. Maar wel op z’n ‘lelijke eends’, oftewel: rustig aan. Zo’n 2cv is bijna synoniem aan langzaam genieten. Slow travel avant la lettre 🙂

* Er zijn A-wegen, B-wegen en Citroënwegen, aldus grafisch kunstenaar Karel Suyling in 1968 in een advertentie voor Citroën.

GA JE MEE?

Sybylle met haar lelijke eend.

Groet!
Sybylle Kroon

 

PS: Mocht je nog een bijzondere maar onontdekte plek in Nederland kennen, laat het me weten!
PS2: Zelf woon ik in Noordwijk, tussen de tulpen en de zee. Een populaire vakantiebestemming, maar zelfs hier is nog genoeg te ontdekken. Je leest het allemaal op mijn website.